måndag, december 28, 2009

Rundtur i lägenheten!

Igår efter gudstjänst och middag så packade vi våra väskor för att åka hem till oss igen. Det har varit mysigt att få vara hemma med fmailjen i flera dagar men när vi skulle hem kändes det skönt. Vi trivs ju så bra här i vårt alldeles lilla egna...

Första halvan av dagen spenderade vi mysandes i soffan. Sen började vi plocka med lite grejer som vi inte hunnit samtidigt som jobb och skola.

Fick upp tavlorna, som min bror ritade till oss förra julen, på kontoret.

Efter lite pyssel och felborrningar i alla fall... :P


Så här blev det...

Och så här ser den andra sidan av kontoret ut

Här är vårt kök där adventsljusstaken fortfarande står framme


Martin i vårt mysiga vardagsrum. På soffan ligger världens mysigaste filt som vi fick av Caroline i julklapp och i andra änden ligger en fin kudde som var en julklapp från min min bror.


Så här ser det ut med tv och allt mot vår underbara tegelvägg


Hylla för förvaring av filmer och annat smått och gott... =)

Och sista hörnet med pianot vid burspråket

Så här har vår lite hastiga julpyntning blivit vid burspråket. Nästa år har vi tänkt bygga upp ett helt vinterlandskap här. Får väl se hur det blir med det.

Och det bästa rummet av alla: Vårt underbara sovrum! Nu har vi dessutom fått upp sänglamporna och det börjar bli klart här inne.

Så ser vår lägenhet ut så här långt. Vi får väl se hur det utvecklar sig de närmsta veckorna, månaderna och åren. Nu ska jag nog ta och göra Martin sällskap där ute i soffan innan vi går och lägger oss för att vänta in morgondagen.

Jul i Gislaved

Nu har ännu en jul flugit förbi. I tisdags kväll åkte jag och Martin ner till Gislaved för att få fira högtiden med min familj. Julafton blev en mysig dag med många traditioner och väldigt mycket mat. Vid julklappsutdelningen visade det sig att jag och Martin bland annat fick en ny digitalkamera (efter att jag så oförsiktigt slarvade bort min i somras) så nu kommer lite bilder tagna under julen =)

Så här vacker var jag på självaste julafton...
Och här sitter min fina fästman...


Men vi är mycket finare tillsammans!

I år var det nog första gången på väldigt länge som jag firade en vit jul (vit som i snö). Fast vi var något besvikna när vi lämnade ett forserum med minusgrader, djup snö och rimfrost för att komma till ett Gislaved med vattenblandad snö på marken och slask på vägarna. Men det var bara att gilla läget och tacka för det man får. I söndags var det gudstjänst i frikorkoförsamlingen i Gislaved vilken vi pallrade oss iväg till.

Sång och musik stod bror och syster till stor del för...
Det är helt vansinnigt hur mycket syster utvecklats sångmässigt sen hon flyttade från Gislaved. Väldigt stolt var man ju då! =) Om ni vill veta lite hur de låter (rekommenderas) så kika in på deras MySpace-sida:
onsdag, december 16, 2009

Snart är det jul igen...

Fruktansvärt dålig uppdatering på sistone. Är mitt uppe i tentor åt höger och vänster. Men på fredag är det klart och då tar jag jullov som kortast till 27 december!

I helgen var jag och finaste nere i Gislaved och hälsade på föräldrarna samtidigt som vi fick träffa syster och fixa lite praktiska saker inför the happening i februari.
  • Smoking bokad

  • Tårta bokad

  • Gästlista uppdaterad

  • Genomgång med pastor klar

Tänkte lägga upp bild på mina senaste stickkreationer (om man skulle flytta fram sista k:et tre bokstäver så skulle det bli ett helt annat ord). Har ju stickat en del nu i höst/vinter, bland annat en himla massa mössor. Gjorde för ett tag sen denna rosa mössa med matchande halsduk.


Har efter detta gjort en blå mössa också men har inga bilder på den än. Funderar på vad mitt nästa stickprojekt ska bli. Jag har ju börjat lära mig det här nu.

Här kommer en mysig liten jul-musikvideo för er som vill ha lite julkänsla/romantik...

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: