måndag, december 28, 2009

Rundtur i lägenheten!

Igår efter gudstjänst och middag så packade vi våra väskor för att åka hem till oss igen. Det har varit mysigt att få vara hemma med fmailjen i flera dagar men när vi skulle hem kändes det skönt. Vi trivs ju så bra här i vårt alldeles lilla egna...

Första halvan av dagen spenderade vi mysandes i soffan. Sen började vi plocka med lite grejer som vi inte hunnit samtidigt som jobb och skola.

Fick upp tavlorna, som min bror ritade till oss förra julen, på kontoret.

Efter lite pyssel och felborrningar i alla fall... :P


Så här blev det...

Och så här ser den andra sidan av kontoret ut

Här är vårt kök där adventsljusstaken fortfarande står framme


Martin i vårt mysiga vardagsrum. På soffan ligger världens mysigaste filt som vi fick av Caroline i julklapp och i andra änden ligger en fin kudde som var en julklapp från min min bror.


Så här ser det ut med tv och allt mot vår underbara tegelvägg


Hylla för förvaring av filmer och annat smått och gott... =)

Och sista hörnet med pianot vid burspråket

Så här har vår lite hastiga julpyntning blivit vid burspråket. Nästa år har vi tänkt bygga upp ett helt vinterlandskap här. Får väl se hur det blir med det.

Och det bästa rummet av alla: Vårt underbara sovrum! Nu har vi dessutom fått upp sänglamporna och det börjar bli klart här inne.

Så ser vår lägenhet ut så här långt. Vi får väl se hur det utvecklar sig de närmsta veckorna, månaderna och åren. Nu ska jag nog ta och göra Martin sällskap där ute i soffan innan vi går och lägger oss för att vänta in morgondagen.

0 kommentarer:

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: