lördag, maj 08, 2010

Parkering i Alghero

Sitter och funderar lite kring vår Italien-resa (som för övrigt närmar sig med stormsteg). Vi har ju funderat lite från och till på att det vore kul att ha tillgång till en bil men varit lite konfunderade kring var vi ska göra av den då vi inte bor på hotell. Kollat upp lite att hur det skulle funka att bara hyra bil för 1 dag istället för heal veckan men kostnaden för 1 dygn var 75 procent av konstnaden för hela veckan.


Efter lite letande lyckades jag dock hitta information om allmän parkering i Alghero och det visade sig att det dels är rätt ovanligt med parkeringsavgifter och att de, när de tillämpas, kostar knappt 1 euro i timmen och att de enbart tar avgift 8 timmar/dygn - mitt på dagen. Alltså skulle vi förmodligen klara oss ganska lindrigt undan. Dessutom hittade jag annan viktig information om att det är förbjudet för icke-medborgare att köra i gamla stan/det historiska centret. Sånt är alltid bra att veta innan man står där framför en polis.

1 kommentarer:

Mia sa...

Hej! Ni skulle åka innan välsignelsen va? Mamma fick höra att ALLA ni skulle komma, men kommer ihåg att ni sa att ni åker innan. Lite klarhet bara... :)

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: