söndag, januari 17, 2010

Då var man med bil...

Igår köpte jag och Martin vår första gemensamma bil! :)
Vi började med att åka in till Huskvarna för att kolla på en Ford Escortsom verkade lite skum. Då velade vi lite mellan en Mazda i Vaggeryd och en Passat i Aneby. Det ligger ju åt motsatta håll så vi var tvugna att välja. Efter lite funderande och lite föräldrainflytande begav vi oss mot Aneby. I själva verket befann sig bilen på en gård mitt i skogen ett par mil bortanför Aneby. Men när vi äntligen kom dit, på gängse små stigar, så var det värt det. Bilen var ganska gammal men hade inte gått så långt och var otroligt fin. Så nu står den här utanför vår lägenhet...

Idag blir det mycket plugg för mig. Försvann alldeles för mycket tid igår. Jag var ju stressad redan då. Får nog bli stängd dörr till arbetsrummet idag för att få något gjort. Och kanske koppla ur internet också :)

4 kommentarer:

Philippa sa...

Grattis grattis till bilen ;)

Mamma sa...

Grattis och Lycka till med bilen!
Hoppas verkligen ni kommer att ha lite tur med det här bilköpet. Min bil står död just nu, men inte så allvarligt. Det är ett nytt bilbatteri som måste inhandlas.

Anonym sa...

Nu väntar jag bara på ett foto på fyndet!!! Lycka till och glöm inte att den ska tvättas då och då :D))

/pappa

Mia sa...

Hej! Grattis till bilen, våran är oxå sönder just nu.. bra taiming nu när man snart ska in till BB... :)

Mamma berättade att din mamma skulle fixa med dekoration för kyrkan och ville ha hjälp av henne, så hon undrade ifall jag hade några tips.. Hoppas du inte har något emot att mamma frågade mig.
men det finns ju så mkt man kan göra, så för att lite lättare kunna ge tips så undrar jag bara om ni har bestämt någon färgtema eller om du har någon favorit blomma..?? Stor kram och längtar till bröllopet!

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: