tisdag, juli 10, 2012

Dag 1: Forserum - Vilshärad

Dag 1: Forserum - Vilshärad (20 mil)


Resan började på midsommaraftons morgon då vi packade ner alla väskor och prylar i bilen och begav oss söderut. Innan några landsgränser passerades skulle midsommarafton firas tillsammans med mina föräldrar nere i husvagnen på västkusten. På vägen ner passerade vi Jönköping för att fylla bilen med lite reseproviant - svenskt godis. Planen var att köpa både godispåsar, lösgodis från hemmakväll och en förgrenare till cigarettändaruttaget i bilen. Efter att ha köpt godis på Coop insåg vi dock att alla modeller av förgrenare var slut på Biltema. Vi orkade inte åka runt en massa i Jönköping och bestämde oss för att strunta i lösgodiset och börja åka neråt istället.
När vi passerade Värnamo insåg vi att där låg en Biltema precis brevid E4:an och vi svängde in lite snabbt. Där fick vi tag på en förgrenare så vi skulle kunna ha både kylväska och mobilladdare inkopplade under resan. Efter ytterliggare någon timme började vi närma oss västkusten och regnet började falla. Väl framme i Vilshärad vräkte regnet ner och det var inte många upphåll under resten av dagen. Men det är väl så svensk midsommar ska firas? Det hindrade dock inte en härlig midsommarlunch med sill och färskpotatis. Lunchen avrundades med den traditionsenliga jordgubbstårtan.


Eftersom vädret var som det var tillbringades större delen av dagen inne i förtältet även om det blev tillräckligt långt uppehåll för en promenad.


Vi spelade också den analoga versionen av wordfeud och ni ser väl själv vem som vann?



Framåt kvällen var planen att grilla lite kött men eftersom vi fortfarande var rätt mätte från lunchen och regnet dessutom hängde och lurade i molnen ändrade vi menyn till det lite mer snabbgrillade alternativet korv med bröd.

0 kommentarer:

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: