söndag, februari 28, 2010

Spa-weekend

Igår morse plockade jag och Martin ihop oss för att spendera dagen och natten på Lundsbergs kurort. Vi hoppade in i bilen och åkte iväg. När vi nådde Falköping var det dags för lunch och vi stannade på McDonalds. Vi fortsatte sedan de sista milen tills vi var framme i Lundsbrunn.
När vi kom dit så checkade vi in och installerade oss på rummet innan vi begav oss mot spaavdelningen. Vi tillbringade de följande timmarna i de varma sköna bassängerna - perfekt i det här vädret! När vi tyckte vi var klara återvände vi till rummet där vi gjorde oss i ordning för middagen som väntade. När vi kom till restaurangen blev vi visade till vårt bord där det var dukat med en meny för kvällens supé.





Förrätt
Savolax med potatis och sikromstårta samt rostad pumpapuré

Varmrätt
Apelsinconfiterad fläsklägg med gräddstuvad spetskål, brynt Karl-Johanssvamp samt potatis- och blomkålspuré och rödvinssås smaksatt med choklad

Efterrätt
Havtornsmousse med vit choklad och krokant samt mjuk mandelkaka

Efter middagen gick vi tillbaka till hotellrummet och myste framför melodifestivalen. Bästa delfinalen hittils - låtmässigt! Innan det var dags att gå till sängs var det dags för chokladprovning. Det var lite annorlunda. Inte visste jag att man kunde äta choklad på rätt sätt. Men helt plötsligt var det gott med mörk choklad. Köpte faktiskt med oss en kaka av den godaste sorten.



Söndagen började med en brakfrukost. Det var en frukostbuffé som hette duga. Sen var det dags att checka ut och bege sig hemåt igen. Allt som allt har vi haft en mysig och avslappnande helg där vi fått rå om varandra. Tänk att vi varit gifta i en vecka!

6 kommentarer:

Mamma sa...

Vad mysigt. Fick ni detta i bröllopspresent, eller?

Madeleine sa...

Japp... Av oss själva :)

Caroline sa...

Va mysigt!! =) Sjukt snygg tröja!! :)

Robban sa...

Håller med Caroline, snygg tröja!
Helt sjukt!

Anonym sa...

Va mysigt ni hade!!! Det var ni väl värda :)

/Pappa

Anonym sa...

Hej,
jag heter Adrian och jobbar på uppdrag av Unity Line. Jag läste just ditt inlägg och vill tipsa dig och dina läsare om att Unity Line just nu har kampanjerbjudanden på spa-paket i Polen.

Gå gärna in på http://www.unityline.se/ och läs om våra paket för 2010 under Specialerbjudanden.

Hoppas du hittar något som passar dig!

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: