måndag, november 02, 2009

Sista helgen i oktober

Helgen har förflutit fort. Städade ju klart i fredags och det känns så skönt att återigen kunna se golvets bruna färg nu när min damm-matta avlägsnats. Fredag eftermiddag så kom Martin med föräldrar och vi begav oss till den blivande lägenheten för inspektion. Tror nog att den fick godkänt ändå =)
I lördags bestämde vi, jag och Martin, oss för att göra ett nytt försök att få lite ordning på sängen. På med arbetskläderna och ut i kylan för att slipa. Vi hade fått låna en planslip av pappa för att få lite fart på arbetet men jag tror nog att den var lite sönder för hela slipstycket snurrade som en karusell. Martins föräldrar som var i stan fick i uppdrag att köpa med sig en billig variant från Jula - 99 kr kan det vara värt med några färre timamrs slipning. Vi höll väl på någon timme innan vi var tvugna att gå in och värma oss. Det var ju ändå nollgradigt ute.

På söndag morgon vaknade vi vid 05.30 när Martins föräldrar packade ihop sig för att bege sig upp till Arlanda och sen vidare hemåt. Får se när man kan ses igen - det är ju en bit upp!!

Efter ytterligare lite sömn satte vi oss i bilen för att åka till Forserum på gudstjänst. Vi var här strax efter 9 och gick förbi kyrkan för att kolla på affisherna om det var någon gudstjänst. Det stod klockan 10 så vi sprang upp och gjorde oss i ordning och gick sen ner igen. Som vanligt var vi inte i så särskilt god tid. Prick klockan 10 öppnade vi dörren - NOT! Det var låst... Vi fattade verkligen ingenting. Vi kollade affishen igen - klockan 10. Men det verkade inte vara någon annan som stod där och ryckte i dörren så det måste väl vara vi som hade fel. Ett sms till pastorn senare var vi på väg upp till lägenheten igen. Det var första söndagen i månaden --> Eftermiddagsmöte! Visserligen var det felskyltat men efter 2 år i församlingen borde man kanske ha snappat upp det ändå.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ska man behöva tänka en söndagsmorgon oxå? ;D)
/pappa

Etiketter

Läser just nu:

Lyssnar på just nu:

Lyssnar på just nu:
INGET!! Någon som har något förslag?

Besökare


Besökare idag:
Besökare totalt: